Remienky pre hodinky SWATCH u nás v predaji !

Hľadáte remienok na hodinky Swatch ? Máme v ponuke remienky od francúzskeho výrobcu ZRC typizované pre značku Swatch, kovové, kožené aj plastové, rôzne farby a rozmery. Taktiež úspešne spolupracujeme so zástupcom značky Swatch a najpoužívanejšie originál Swatch remienky máme skladom. Príďte si k nám vybrať, výmena u nás zakúpeného remienka je bezplatná !

mm medzi uskami

Nie sme prevádzkovateľom e-shopu, máme iba kamenné prevádzky. Klientom mimo BA vieme tovar zaslať i poštou. Objednávky posielajte mailom alebo telefonicky.

Ak sa neviete zastaviť na našich prevádzkach osobne, objednajte si remienok e-mailom, tovar zasielame i poštou, a to prostredníctvom Slovenskej pošty doporučene na dobierku. K cene tovaru účtujeme poplatok 4,- Eur za poštovné a balné v rámci SR. V objednávke nezabudnite uviesť svoju doručovaciu adresu.

Aby ste vedeli identifikovať, akú šírku remienka potrebujete pre váš model, zmerajte prosím priemer medzi uškami puzdra hodín podľa priloženého obrázka. Rozmer v mm je potrebný pre určenie správneho remienka.

swatch 64317
Najpoužívanejší model z pravej kože, pevný, po obvode prešívaný remeň, s kovovou oceľovou prackou,  vyrábaný v šírke 17mm vo farbe čierna, tmavohnedá a tmavomodrá. Výrobca: ZRC. Cena remienka je 30,- Eur. Kód remienka:  64317. Pri objednávke mailom prosím nezabudnite uviesť farbu.

 

swatch 64319
Rovnaký model remienka z pravej kože sa vyrába aj v šírke
19 mm vo viacerých farebných variantoch, čierny, biely, biely prešívaný čiernou niťou, tmavohnedý, červeno-hnedý prešívaný bielou niťou, červený, tmavomodrý, žltý, žltý prešívaný čiernou niťou, svetlomodrý prešívaný bielou niťou, béžový, čierny s farebným prešívaním s červenou, bielou alebo žltou niťou. Remienok je mohutný, prešívaný po celom obvode, zakončený oceľovou prackou. Výrobca: ZRC. Cena remienka je 32,- Eur.
Kód remienka: 64319
Pri objednávke mailom prosím nezabudnite uviesť farbu.

swatch 69116
Kožený remienok v šírke 16mm v čiernej alebo bielej farbe,
tenký, nevystužený, bez prešitia, pracka kovová. Cena 30,- Eur.
Výrobca:  ZRC. Kód remienka: 69116
Pri objednávke mailom prosím nezabudnite uviesť farbu.

 

 

swatch kov 23679
Kovové náramky sa vyrábajú v šírke 19 alebo 21mm. Verzia naťahovací je v cene 35,- až 37,- Eur. Verzia klasického článkového náramku je v cene 46,- Eur. Výrobca: ZRC.  Kód náramku naťahovaci:  1900, Kód náramku článkový: 23679

 

swatch pvc 89716
Tenký plastový remienok sa vyrába vo verzii 12 alebo 16mm.
12mm – v čiernej farbe, cena 21,- Eur.
16mm – čierny za 21,- Eur,  alebo transparentný za 21,- Eur.
Výrobca:  ZRC. Kód remienka:  89716
Pri objednávke mailom prosím nezabudnite uviesť farbu.

 

swatch koza, koža

 

Obľúbený kožený remienok v šírke 17 alebo 19 mm, s povrchovou úpravou krokodíl, mohutný, prešívaný, s kovovou prackou. Farba: čierny, biely, tmavo-hnedý.
Cena 17 mm je 33,- Eur, kód remienka: CHL123/17.
Cena 19 mm je 33,- Eur, kód remienka: CHL123/19.
Pri objednávke mailom prosím nezabudnite uviesť farbu.

 

 

 

Kožený remienok Swatch pre model hodín z edície YRS vo vyhotovení čierna, hnedá a biela. Povrch remienka je štrukturovaný, imitácia aligátora, alebo hladký povrch.
Cena remienka: 49,- Eur, kód remienka: YRS.
Pri objednávke mailom prosím nezabudnite uviesť farbu a tiež štruktúru remienka (hladký alebo aligátor).

Kožený remienok pre Swatch v čiernej a hnedej farbe, v rozmere 20 mm. Remienok je špecifický opačne krojeným oblúkom pri puzdre. Cena remienka:  49,- eur. Kód remienka:  YTS400. Pri objednávke mailom prosím nezabudnite uviesť farbu.

 

 

 

swatch1
Moderné a najpouživanejšie originál Swatch remienky z príjemného silikónového materiálu, ukončené plastovou Swatch prackou. Remienky sú dostupné v rozmeroch 17 a 19 mm v rôznych farebných odtieňoch.
Cena 17 mm je 23,- Eur, kód remienka:  CH1/17.
Cena 19 mm je 25,- Eur, kód remienka:  CH1/19.
Pri objednávke mailom prosím nezabudnite uviesť číslo farby. Farebný odtieň na obrázku sa môže v realite mierne odlišovať.

 

17 mm:swatch17no

19 mm:swatch19no

Silikónové Swatch remienky v šírke 12 mm v uvedených odtieňoch. Cena remienka je 23,- Eur, kód remienka je SWS/12. Pri objednávke mailom prosím nezabudnite uviesť písmeno farby. Farebný odtieň na obrázku sa môže v realite mierne odlišovať.
12mm silicone

Predlžené Swatch remienky z príjemného silikónového materiálu v rozmere 12 mm v uvedených farebných odtieňoch. Cena remienka je 23,- Eur, kód remienka:  SWL/12.  Pri objednávke mailom prosím nezabudnite uviesť číslo farby. Farebný odtieň na obrázku sa môže v realite mierne odlišovať.
dav

 naradie na vymenu remienkov
Pre pohodlnú výmenu vášho remienka ponúkame špeciálne hodinárske náradie na výmenu remienkov v cene 5,- Eur. Na jednej strane sa nachádza rovný hrot a na druhej strane malá vidlička na zatláčanie pružných tyčiek v remienku.

PolyWatch

Špeciálna pasta PolyWatch pre pohodlné leštenie plastových sklíčok od škrabancov. Objem 5g. Cena 11,- Eur.
Naneste trochu pasty na sklíčko, handričkou pohybom prsta jemne krúžte v kruhu. Postup opakujte, kým dosiahnete želaný efekt lesku skla.

 

 

Vaše objednávky prijímame:
servishodin.central@gmail.com