PRÁCA CHVATNÁ – MÁLO PLATNÁ..

Vážení zákazníci,

čas od času sa stretávame s reakciou, že sa vám zdá čas vybavenia vašej zákazky pridlhý. Radi by sme týmto apelovali na vašu trpezlivosť a pochopenie k našej práci. Nie nadarmo sa vraví už od nepamäti, „práca chvatná – málo platná“. Práca s jemnou mechanikou si vyžaduje čas, kľud a cit. Nežiadajte od hodinára, aby vám zložitejšie opravy robil rýchlo. Požadujte radšej, aby svoju prácu spravil dobre.

Ak potrebujete hodinky na denno-denné nosenie, využite našu novú službu – Zapožičanie hodín po dobu vybavenia zákazky. Bezplatne, za zálohu 20,- Eur, ktorá vám bude vrátená, si môžete na čas, kedy necháte svoje hodinky u nás na opravu, zapožičať hodinky od nás. Viac o tejto službe sa dočítate tu. I takto sa snažíme byť k vám bližšie.

Uvedomujeme si, že je v našom vlastnom záujme, aby naši klienti boli s našou prácou spokojní, pretože práve oni sú to, čo nám dovolí byť na trhu naďalej. Verte nám, že sami si želáme, aby každá zákazka bola vybavená v čo najkratšom čase, ako je to možné. Nakoľko rôzni výrobcovia používajú rôzne náhradné diely, častokrát s atypickými mierami pre vlastnú značku, nie vždy sa dá oprava vybaviť použitím univerzálnych náhradných dielov. Takéto zákazky sa predlžujú o obstaranie originál dielov, kedy komunikácia s jednotlivými zástupcami značiek je nie vždy promptná a jednoduchá. Napriek tomu sa vo vašom mene snažíme tlačiť na našich dodávateľov, aby sme vám dokázali vyhovieť čo najskôr.

Ďakujeme za pochopenie a tešíme sa na vás na našich prevádzkach.
tím Servisu hodín